Φυλαχτό

Καλάθι

Η εταιρεία μας

Η βιοτεχνία Αργυροχρυσοχοΐας Φυλαχτό δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 με τη συνεργασία του Κανακάκη Μανώλη. Από τότε βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον επαγγελματία – έμπορο χρυσοχόο αλλά και στους πελάτες λιανικής καθώς τους παρέχει ποιοτικά προϊόντα αργυροχρυσοχοΐας, τεχνογνωσία και συμβουλευτική υποστήριξη. Σήμερα η εταιρεία συγκαταλέγεται στις πιο μεγάλες ελληνικές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας κλασσικών και μοντέρνων κοσμημάτων.

Η εταιρεία λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας της είναι εξειδικευμένη σε όλες τις παραμέτρους του κοσμήματος. Παράγει άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις βαθμίδες εργασίας που έχουν σχέση με τη σχεδίαση, κατασκευή, επιδιόρθωση, μαζική παραγωγή κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων που αποτελούνται από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμες πέτρες.

Η αποστολή μας

Βλέπουμε πόση δουλειά έχετε βάλει στο σχεδιασμό της παραγγελίας σας, οπότε όσον αφορά την εκτέλεση, το Φυλαχτό δεν προσφέρει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Το ιδανικό προσαρμοσμένο κόσμημα σας ζωντανεύει με κορυφαία εργαλεία και υλικά υψηλής ποιότητας.

Το όραμά μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα τελικό προϊόν που δεν διακρίνεται από αυτό που ονειρευτήκατε. Παρακολουθήστε την ιδέα του κοσμήματος σας να διαμορφώνεται σε πραγματικό χρόνο και αποκτήστε ακριβώς αυτό που οραματιστήκατε. Σε εμάς δεν υπάρχουν όρια!

Η πίστη μας

Η κορυφαία αναγνώριση της επωνυμίας σας ξεχωρίζει από τα άλλα κοσμήματα. Με γνώμονα την επιθυμία σας για επιτυχία, το Φυλαχτό παρακολουθεί προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού του κοσμήματος σας, εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό αποτέλεσμά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο